Te koop

Beschikbare kantoor-/bedrijfsruimten Bedrijfsverzamelgebouw We-Ha

Het huidige pand wordt aangeboden in zijn geheel en in delen.

Het geheel, met huisnummer 8, omvat 755 m² vloeroppervlak en 1200 m² ondergrond met 20 parkeerplaatsen.
De opsplitsing is reeds door de verkoper gerealiseerd.
Het gehele pand is voorzien van nieuwe elektra (Scope 10 geïnspecteerd) en 2 nieuwe HR-cv installaties.

De algemene ruimte (grijs aangeduid op de kaart) is gebruiksklaar met separate ingangen voor alle 4 de units en met boven en onder sanitaire voorzieningen. Het gehele pand is voorzien van screens.
Er is een centrale meterkast van waaruit het stroom- en gasverbruik per unit gemeten wordt.
Dit geheel vormt een prima basis als beleggingsobject of voor eigen gebruik.

€ 820.000,- K.K.

Unit 8-1

Deze kantoorruimte bevindt zich links op de begane grond en heeft een oppervlakte van 249 m² incl. 29 m² algemene ruimte. De ruimte kan ook worden bestemd als zelfstandige bedrijfsruimte met eigen ingang.  Zeer geschikt voor bijvoorbeeld een showroom met kantoor en opslagruimte

€ 260.000,- K.K.

Heeft u interesse neem dan contact op met ons.

Unit 8-2

Deze kantoorruimte bevindt zich rechts op de begane grond en heeft een oppervlakte van 234 m² incl. 29 m² algemene ruimte. Het kantoor beschikt verder over een net keukenblok met vaatwasser, koelkast en een granieten blad. Het geheel is over de gehele breedte aan weerszijden voorzien van ramen. Aan de buitengevel is nog een bergruimte in spouw aangebouwd van 4,2 m².

€ 260.000,- K.K.

Heeft u interesse neem dan contact op met ons.

Unit 8-3

Deze kantoorruimte bevindt zich links op de eerste verdieping en heeft een oppervlakte van 136 m² incl. 29 m² algemene ruimte. Deze unit beschikt over 3 grote kantoren, allen voorzien van airco en afzuiging. Het geheel is over de gehele breedte aan weerszijden voorzien van ramen.
Ook bestaat hier de mogelijkheid om een dakterras aan te leggen van zo’n 60 m² 

€ 160.000,- K.K.

Heeft u interesse neem dan contact op met ons.

Unit 8-4

Deze kantoorruimte bevindt zich rechts op de eerste verdieping en heeft een oppervlakte van 136 m² incl. 29 m² algemene ruimte. Deze unit bestaat uit 1 grote ruimte voorzien van airco en afzuiging. Het kantoor beschikt verder over een net keukenblok met vaatwasser, koelkast en een verplaatsbaar keukeneiland. Het geheel is over de gehele breedte aan weerszijden voorzien van ramen. Aan de achterzijde is het dakterras van zo’n 80 m² bereikbaar middels een dubbele deur.

€ 160.000,- K.K.

Heeft u interesse neem dan contact op met ons.