Te koop

 

Kantoorgebouw in Deurne

Het huidige pand wordt in zijn geheel aangeboden.

Het geheel, met huisnummer 8, omvat 755 m² vloeroppervlak en 1200 m² ondergrond met 20 parkeerplaatsen.

Het gehele pand is voorzien van nieuwe elektra (Scope 10 geïnspecteerd) en 2 nieuwe HR-cv installaties.

De algemene ruimte (grijs aangeduid op de kaart) is gebruiksklaar met separate ingangen voor alle 4 de secties en met boven en onder sanitaire voorzieningen. Het gehele pand is voorzien van screens.
Er is een centrale meterkast van waaruit het stroom- en gasverbruik per unit gemeten kan worden.
Dit geheel vormt een prima basis voor eigen gebruik of als beleggingsobject.

Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met onze makelaar Berk&Kerkhof

info@berkkerkhof.nl
0492-386600

 

Sectie 8-1

Deze kantoorruimte bevindt zich links op de begane grond en heeft een oppervlakte van 249 m² incl. 29 m² algemene ruimte. De ruimte kan ook worden bestemd als zelfstandige bedrijfsruimte met eigen ingang.  Zeer geschikt voor bijvoorbeeld een showroom met kantoor en opslagruimte.

Sectie 8-2

Deze kantoorruimte bevindt zich rechts op de begane grond en heeft een oppervlakte van 234 m² incl. 29 m² algemene ruimte. Het kantoor beschikt verder over een net keukenblok met vaatwasser, koelkast en een granieten blad. Het geheel is over de gehele breedte aan weerszijden voorzien van ramen. Aan de buitengevel is nog een bergruimte in spouw aangebouwd van 4,2 m².

Sectie 8-3

Deze kantoorruimte bevindt zich links op de eerste verdieping en heeft een oppervlakte van 136 m² incl. 29 m² algemene ruimte. Deze unit beschikt over 3 grote kantoren, allen voorzien van airco en afzuiging. Het geheel is over de gehele breedte aan weerszijden voorzien van ramen.
Ook bestaat hier de mogelijkheid om een dakterras aan te leggen van zo’n 60 m².

Sectie 8-4

Deze kantoorruimte bevindt zich rechts op de eerste verdieping en heeft een oppervlakte van 136 m² incl. 29 m² algemene ruimte. Deze unit bestaat uit 1 grote ruimte voorzien van airco en afzuiging. Het kantoor beschikt verder over een net keukenblok met vaatwasser, koelkast en een verplaatsbaar keukeneiland. Het geheel is over de gehele breedte aan weerszijden voorzien van ramen. Aan de achterzijde is het dakterras van zo’n 80 m² bereikbaar middels een dubbele deur.